Adore slow days and nights

Vores Manifest

Vi ønsker at have en positiv indflydelse på din hverdag. Det er en hverdag fyldt med ro, nærvær og balance. Vores ultimative formål og mission med CCDK Copenhagen er at inspirere dig til at leve en langsom livsstil, så du prioriterer små og meningsfyldte stunder i løbet af din dag. Både morgen og aften. Vi opfordrer dig til at inkorporere små ritualer i dine daglige rutiner, som indeholder: ro, fordybelse, mindfulness, selvkærlighed og kvalitetstid med dine nærmeste.

Vi ved, at vi er ansvarlige for den påvirkning, vi har på miljøet. Derfor vil vores beslutninger og initiativer være med tanke på, hvordan vi kan beskytte og passe på vores planet.

Ritualer til en langsom morgen

Den langsomme livsstil

Slow
Living

Betydning: Er en livsstil, der opfordrer individer til at være mere opmærksomme, intentionelle og til stede i deres daglige liv. Det indebærer at sænke tempoet, forenkle og fokusere på det, der virkelig betyder noget. Ved at omfavne slow living kan folk mindske stress, dyrke en større følelse af velvære og føre et mere opfyldende liv.

Slow living er ikke kun en livsstil, men også en filosofi, en tilstand af sind og væren, en reflekterende tilgang og en metodisk proces i dagligdagen. Det er formålsfuldt, nærende og tidsløst, baseret på gamle visdomsord og spiritualitet.

Med CCDK Copenhagen ønsker vi at sætte fokus på og inspirere til en mere langsom livsstil. Det er en livsstil, hvor du omfavner øjeblikke, der fylder dig med energi og overskud. Rolige, nærværende og kreerende øjeblikke.

DESIGN DNA AND PROCESS

Inspired by nature

Vores design filosofi er inspireret af farver og elementer, som du finder i naturen. Vi er særlig betaget af blå, rolige og feminine farver, som spiller en afgørende rolle i vores farvepalette. Derfor vil du også se, at vores foretrukne farver går igen i fremtidige kollektioner. Når du fordyber dig i detaljerne på vores styles, vil du opleve, at der altid er en historie bag de enkelte styles.

KOMFORT & ELEGANCE I ÉT

Nattøj der er så smukt

At du ikke har noget imod at åbne døren, når der er nogen, der ringer på dørklokken. Du skal ikke nøjes med at være komfortabel, når du har en langsom stund. Vi håber, at du med CCDK Copenhagen får en større følelse af velvære og skønhed.

Og hvorfor skal du tulle rundt i en gammel oversize T-shirt, når du har muligheden for at hoppe i blødt, elegant og feminint nattøj?

10 LANGSOMME ØJEBLIKKE

Med CCDK Copenhagen

#1 Nyd en langsom morgen i sengen

#2 Tag et forfriskende morgendyp

#3 Sæt dig ved dit yndlingsspot i hjemmet

#4 Start dagen ud med Yoga & Mindfulness

#5 Ryd op - og giv slip på ting, der ikke giver værdi

#6 Før dagbog over dine tanker, idéer og drømme

#7 Fordyb dig i kreative & huslige projekter

#8 Læs en berigende bog eller lyt til en podcast

#9 Forbered dig på morgendagens strabadser

#10 Find tid til ro og afslapning inden sengetid